BUJINKAN SEISHIN DOJO SRCE ZA JAPAN

30. 12. 2011. by: admin

Bujinkan Seishin Dojo Zagreb i dalje nastavlja humanitarno pomagati u prikupljanju sredstava za razorene dijelove Japana.

U organizaciji Karate Kluba “Samobor”, Aikido Kluba “Kitasu” Samobor i Karate Kluba “Mladost” Samobor i pod pokroviteljstvom Grada Samobora i Samoborskog športskog saveza, organizirana je humanitarna akcija po nazivom “Samoborsko borilačko srce za Japan”.

Tim povodom dana 16. lipnja u 20 sati, održana je demonstracija borilačkih vještina u Sportskoj dvorani Samobor. Cilj ove akcije bio je sakupljanje sredstava za pomoć žrtvama nastradalima u katastrofalnom potresu koji se dogodio u Japanu sredinom ožujka.

Akcija je zamišljena kao demonstracija japanskih borilačkih vještina. Tako su nastupili Aikido klub «Kitasu», Karate klub «Samobor», Kyokushin karate klub «Mladost», Judo klub «Samobor», Škola ratničkih vještina «Bujinkan Seishin Dojo» Zagreb (Bujinkan Ninjutsu), te posebni gosti članovi Demo tima ATJ «Lučko».

Humanitarnoj akciji prisustvovao je i Veleposlanik Japana u Republici Hrvatskoj Nj. E. Yoshio Tamura, koji je uveličao i potpomogao ovaj događaj.

Tribine Sportske dvorane u Samoboru bile su prepune, te su na taj način zainteresirani pokazali spremnost na pomoć i sudjelovanje u ovoj humanitarnoj akciji.

Nakon nekoliko uvodnih riječi prikazan je kratak film o katastrofalnim posljedicama razornog potresa u Japanu, sa kojim su svi prisutni pokazali svoju suosjećajnost.

Nakon uvodnih riječi i filma posjetiteljima se obratio i Veleposlanik Japana u Republici Hrvatskoj Nj. E. Yoshio Tamura, koji se u svom govoru na hrvatskom jeziku zahvalio svima na velikom odazivu i potpori.

Nakon govora uslijedile su demonstracije borilačkih vještina, gdje su demo timovi prikazali i demonstrirali svoje vještine i umijeća. Odlične demonstracije publika je nagradila velikim aplauzima.

Po završetku prikaza demonstracija Nj. E. Yoshio Tamura osobno je došao čestitati članovima BSD Zagreb na odličnoj demonstraciji i zahvaliti na sudjelovanju i potpori ove humanitarne akcije.

Ponosni smo da je Bujinkan Seishin Dojo Zagreb ponovo bio dio Humanitarne akcije i time pokazao svoje veliko srce. Zahvaljujemo organizatorima na ovoj časti, pozivu i prijateljstvu, zahvaljujemo svima koji su potpomogli ovu akciju, te članovima Demo tima BSD Zagreb na njhovom trudu i zalaganju.

Demonstraciju možete pogledati na:

Bujinkan Seishin Dojo Deminstracija – BSD srce za Japan

Filed under: Novosti